ONS VERHAAL
Hoe het allemaal begon
Jana en Michiel leerden elkaar in 2018 kennen.
Jana haar roots liggen in Dentergem zelf. Ze groeide samen met haar zus Femke op in de Fonteynestraat. Ze is de jongste dochter van Patrick Devaere en Christel Delaere, die een landbouwbedrijf runnen in Tielt. Mama Christel deelt graag haar 36 jaar horeca-ervaring (restaurant Shamrock Tielt) met dochter Jana.
Michiel is de jongste zoon van Danny Almey en Inge De Neve. Zij runnen al 27 jaar hun slagerij (Keurslager Danny & Inge) in Merelbeke. De liefde voor voeding, de passie en de ambacht werden doorgegeven aan zowel zoon Michiel als dochter Laura.
Michiel studeerde af als kok aan de Gentse hotelschool, en Laura runt intussen haar eigen slagerij (Slagerij Couteaux) in Pittem, samen met haar man.
Het is duidelijk dat ook het ondernemerschap aan beiden meegegeven werd, en de twee besloten dus samen Frituur Manger op te starten. Benieuwd?